Namnsdagslöpning

När jag vaknade idag hade jag känningar i ryggslutet. Tanke var att jag skulle springa namnsdagslöpning (jag brukar alltid ”fira” namnsdagar, födelsedag, morsdag etc med en löprunda!) efter frukost, men då jag fortfarande var stel och hade lite ont i ryggslutet väntade jag några timmar. Vi lunchtid gav jag mig ut på en tänkt milrunda, men valde en stäcka så jag kunde vika av hemåt igen efter halva om det inte skulle funka. Solen kom fram och det blev riktigt skönt, trots att temperaturen bara var +5. Jag kände av ryggslutet hela rundan. Stannade till och stretchade några gånger, men vågade inte riskera ”huggningarna” som jag fick under en runda i somras, så jag valde att vika av hemåt. Jag klarade av att springa 5 km, sedan gick jag uppför backen och kunde jogga lugnt sista 300 m. Inte som jag tänkt mig, men ändå en löprunda i höstluft. All träning som blir av är bra – jag försöker se det så. Andningen funkade bra också. Så det var absolut ljuspunkter med dagens dryga 6 km-runda. //Vickan

Namnsdagslöpning

Running

Åtunnel

Höstlöpning

Höstlov lönnlöv

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras