I Dvardalaskogen

Med lite kladdkaka i magen, sprang mannen och jag en dryg mil i höstsolen. Det går ju inte att inte vara ”naturreligiös” nu när naturen är så vacker. Idag sprang vi i Dvardalaskogen och genom tunneln. Detta är en riktigt vacker, fin och bra runda, men tyvärr springer vi inte här så ofta som jag önskar. Anledningen är ju att det var här jag blev jagad av hundar två gånger, så det sitter i lite skräck från det fortfarande. Jag spänner mig varje gång vi tar oss förbi de två husen som har/hade hundar. Idag mötte vi tack å lov inga lösspringande hundar, så vi kunde njuta av höstsol, galet vackra träd och härlig höstluft. //Vickan

I Dvardalaskogen

Dvardalaskogen

Ovan gamla banvallen i Dvardalaskogen och nedan Yxbacken sett från andra sidan väg 55.

Yxbacken från andra sidan

Vickan och mannen

Höstlöv höstträd

Höstlöpning

Dvardalatunneln

Strax under solen är Yxbacken.

Yxbacken

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras