Älskar mina fredagstraditioner

Det blev en mycket traditionell fredag idag. Förstärkt förmiddagskaffe med räkmacka på jobbet (alltid specialbeställd utan majonäs), fredagslöpning med fredagshopp direkt efter jobbet och sedan tacos på kvällen. Älskar mina fredagstraditioner.

Jag hade tänkt springa utmed kanalen i Söderköping idag. Men åt ena hållet (det jag gillar bäst) har kanalbanken rasat samman och vägen är borta. Kanalen är dessutom tömd på vatten just nu, så det ser mest ut som en lergrav. Bestämde mig för att stanna till vid Folkparken i Norrköping på vägen hem istället. Ett bra val, då det var otroligt fint och höstigt där. Jag sprang Folkparken och Åbackarna runt. Jag glömde mitt Ventoline hemma när jag packade träningskläderna i morse, så jag nöjde mig med 5 km idag. //Vickan

Fredagshoppet

Fredagslöpning

Höst i Folkparken

Älskar mina fredagstraditioner

Industrilandskapet

Åbackarna

Höst i Folkparken

Ny ananaströja, flipbelt och kompressionstights – perfekt utrustning idag.

Höstlöpning

Vickan

Löprunda Folkparken

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras