3 grader och regn

Morgonen startade med ett Runacademypass vid Lillsjön redan kl. 09.00 i 3 grader och regn. Ett 20-tal deltagare trotsade tidig söndagsmorgon och vädret och kom. Så kul! Gruppen delade upp sig efter hur långt de ville springa. Ett gäng sprang det fina milspåret, som är både kuperat och lite klurigt underlag. Ett annat gäng sprang runt småsjöar och fick fina och geggiga trailstigar på sin runda. Mitt och Annas gäng är nybörjare på löpning och vi höll oss runt Lillsjön. Många små stigar och lite klurigt underlag, regnet gjorde det halt och geggigt. Vi avslutade passet med att springa 10 min på tre olika trailslingor som i en treklöver. Deltagarna valde själva vilka slingor de ville springa mest i. Det var ett kanonkul pass och man glömde bort regnet efter ett tag. Så glada och nöjda deltagare efter ett ganska tufft trailpass. Härlig start på dagen!!

Nu ska vi fira min man som fyller år resten av dagen. Han avstod bricka på sängen i morse för att jag skulle iväg på Runacademyträning. //Vickan

3 grader och regn

Delar av dagens gäng stanna kvar en stund efteråt och drack kaffe som platschef Madde hade fixat. Toppavslut på en härlig morgon i skogen.

Nedan dagens ledargäng som förstärktes av Marcus som var ledare förra terminen och av deltagar-Anna som guidade i sina barndomsskogar. Så mycket glädje. Älskar’t!

Ledargänget för idag

Trailrunning

Runacademyträning

Skogslöpning

Traillöpning

Trailtreklöver

De tre översta fotona är från @maddecasta och @annagillerfors. Övriga foton är mina. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras