Inspirationshelg – dag 1

Nu är helgen äntligen här! Jag och tre fina löpcoachkollegor från Norrköping är på Vidbynäs Gård strax utanför Nykvarn på Inspirationshelg med Runacademy.

Regnet piskade ner och det var bara tre grader. Trots det stod 120 glada löpare uppställda för första passet, som var fartlek och parstyrkeövningar. Det var blött, både nerifrån och uppifrån och g e g g i g t! Fartleken kördes mycket i backar och på en golfbana. Sammanlagt blev detta pass drygt 8 km.

God lunch, goodiebags och sedan mycket inspirerande föreläsning med Fredrik Sträng. Vilken man! Sedan blev det fika följt av info från Runacademy.

Kl. 17.00 regnade det fortfarande. Då blev det distanspass med koordinationer. Reflexväst och pannlampa på och denna gång blev det drygt 10 km löpning.

Trerättersmiddag, prisutdelning, underhållning av Dadson. Karin vann pris genom lottning och Elin fick diplom och applåder för klubbrekord på Stockholm halvmarathon. En riktigt bra dag och kväll. 32500 steg fick jag ihop idag. 18 km löpning  i regn. Nöjd och glad!! //Vickan

Inspirationshelg - dag 1

Fredrik Sträng, äventyrare. Mycket inspirerande föreläsning om hans toppbestigningar. 8 st toppar på över 8000 möh. Imponerande! Jag tar med mig en hel del, men kanske mest ”Vad är ditt Mount Everest?”. Alltså vad har DU för mål att sikta mot?

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng

Vad gör du en lördagskväll? Vi sprang en mil med pannlampor i regnet. En av de bättre lördagskvällarna på länge.

Mörkerlöpning

Mina fantastiska löpcoachkollegor från Norrköping – Cissi, Elin och Karin.

Löpcoacher från Norrköping

Elin fick dessutom diplom och rungande applåder för att ha satt klubbrekord på halvmara. Heja heja dig Elin. Du är en stjärna!!

Elin får pris

Intervju med Johanna Bäcklund om hennes marathonprestation i VM! Du är en stjärna Johanna!

Johanna Bäcklund

Dadson

Vi fick en fin goodiebag med oss hem.

Goodiebag

 

1 kommentar
  1. Vilken härlig bild på er i fotoramen!
    Jag var INTE ute och sprang i regent i lördags kväll. Impad att ni gjorde det.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras