Inspirationshelg – dag 2

Efter en faktiskt ganska god natts sömn (jag brukar alltid sova dåligt första natten borta) och en hotellfrukost, så drog Inspirationshelg – dag 2 igång. Idag kom första snön! Det var -1 grad och snö när vi startade dagens löppass. Det blev 9 km traillöpning i ganska kuperad terräng. Och riktigt geggigt underlag. Förutom traillöpning blev det även tabataintervaller.

Trots riktigt tråkigt väder, så har det faktiskt inte alls stört stämningen. Ingen har klagat eller ifrågasatt vad vi gör när geggan skvätter och man är genomblöt från topp till tå. Så fort man har fått värme i kroppen, så har man knappt tänkt på att det regnar eller snöar.

Det har varit en fantastisk inspirationshelg med Runacademy. Fint ställe att vara på, bra träningspass och 120 glada löpare. Att dessutom få kvalitetstid med mina tre löpcoachkollegor från Norrköping var extra lyxigt. Helgen har resulterat i nästan 3 mil löpning, ömma muskler efter löpstyrka, massor av blöta och geggiga kläder, 49.000 steg, många skratt, fina minnen, varmt hjärta och go känsla i hela kroppen. //Vickan

Löpcoacher från Norrköping

Vi fyra löpcoacher från Norrköping – Cissi, Vickan, Karin och Elin. Det har varit fantastiskt kul att få dela denna helg med er!

Vidbynäs gård

Vidbynäs gård, där vi tillbringade denna helg. Inte varje dag man ser två hjärtan målade på marken. Kärlek till löpningen betyder det för mig!

Löparskor och hjärta

Traillöpning

Finfina skogsstigar och faktiskt lite mysigt med snön i terrängen.

Traillöpning

Traillöpning

Inspirationshelg - dag 2

Vickan

Inspirationshelg - dag 2

De fyra bilderna ovan är tagna av @Runacademy. 

Löprunda

Salomonrunning

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras