Kickoff med Vårrusetambassadörerna

Idag startade vi dagen med en kickoff med Vårrusetambassadörerna på vackra Vildmarkshotellet i Kolmården. Vilken energiboost det blev!! Vi körde först ett gemensamt pass med styrketräning i hotellets gym. Utsikten var nog en av de finaste man kan tänka sig! Magiskt fin vy över Bråviken. Vi hade alla tänkt ut varsin styrketräningsövning och sedan satte vi ihop dem till ett cirkelpass. 10 övningar. 40 sek övning – 20 vila och förflyttning. Vi körde sedan lite vila innan nästa varv. Sammanlagt körde vi 3 varv. Ett riktigt roligt pass och kul att göra det tillsammans med 9 andra glada tjejer.

Efteråt filmade vi övningarna och hade gruppfotografering. Håll utkik på @VårrusetiNorrköping instagram och Facebook för övningarna och annan info om Vårruset. Sedan åt vi en mycket god och lång frukost tillsammans. Det känns fantasiskt kul att få vara en del i denna härliga löpargäng i år. //Vickan

Vi saknade Pia idag, men här är hela gänget:
Elmina, Linda, Vickan, Jenny, Annelie, Jennifer, Madde, Elin Lisa och Helen.

Vårrusetambassadörerna

Vildmarkshotellet

Bamse mötte upp oss i receptionen och ville vara med på kort!

Bamse Kolmården

Cirkelpass

Härlig träning tillsammans.

Kickoff med Vårrusetambassadörerna

Kickoff med Vårrusetambassadörerna

Elmina filmar Madde.

Elmina MaddeCasta

Utsikten från gymmet. Magisk!

Utsikt Vildmarkshotellet

Gruppfotografering

Hotellfrukost

Frukost

Mumsigt god frukost och mycket att välja på. Hit vill jag åka igen!

Hotellfrukost

Kickoff med Vårrusetambassadörerna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras