Våffeldagen 2020

Jag älskar våfflor. Idag på Våffeldagen 2020 har jag ätit både vanliga våfflor och lite mer nyttiga våfflor. Mumsigt värre!

Här är ett recept på goda banan- och havrevåfflor. Jag hittade inget recept som tilltalade mig helt och hållet, så jag blandade från lite olika recept.

Banan- & havrevåfflor (2 st)

1 banan
2 ägg
0,5 dl havregryn
1 msk mjöl
en nypa salt

Blanda de torra ingredienserna. Mosa bananen och rör ned i den torra blandningen. Knäck sedan ner äggen i blandningen och vispa till en jämn smet. Sedan är det bara att grädda i ett våffeljärn. Jag gjorde en liten fruktsallad på kiwi, physallis och vindruvor att ha till, istället för sylt. Toppade med kokoschips. Mums. Enkelt, smidigt och jättegott! //Vickan

Våffeldagen 2020

Banan- och havrevåfflor

Våfflor

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras