Ett fredagshopp med innehåll

Jag tänker att vi lär oss mycket av tiden vi går igenom nu. Det finns extra mycket tid för eftertanke. Jag kan ibland sura till för småsaker. När jag försöker se det i ett större och bredare perspektiv, kan jag nästan skratta åt mina sura tankar. Självklart måste man får vara i sitt eget och i sina ups and downs, men det är också viktigt att se helheten. Jag har ju svårt för att vara här och nu. Svårt för att vara stilla och att inte få träna. Nu är det min tid att utmanas. Att utvecklas. Denna vecka har jag arbetat hemifrån på grund av halsont. Jag ”klättar på väggarna”. Att inte få träna, framför allt springa, på en vecka är galet tråkigt. Jag har myror i hela kroppen. Men så kommer jag ner på jorden igen när jag inser att vad fasen är det att gnälla om. En vecka eller två utan träning. Jag mår ju bra, förutom halsontet. Jag har iallafall tränat på att vara i nuet varje lunch denna vecka, genom att ta en lunchpromenad i skogen. Att stanna till och bara vara några minuter ger faktiskt ny energi och ny kraft. En stund på bryggan, en kaffe på berget, en utsiktsplats i stillhet eller en promenad på kluriga skogsstigar. Jag hittar min frihet och stillhet i naturen. Var hittar du din?

Fredagshoppet tillägnar jag min volleybollkompis Lisa. Din styrka imponerar. Din klokhet inspirerar. Jag hoppar för framtiden, jag hoppar för att du blir frisk och jag hoppar för livet! #fuckcancer

Jag citerar Lisas kloka sista meningar angående corona i hennes senaste uppdatering:

”Så, please, gör din plikt och följ råd och rekommendationer. För hela samhället skull. För alla dina medmänniskors skull. Och för min.❤️

Mitt svar är naturligtvis: ABSOLUT! 😘 //Vickan

Fredagshopp med innehåll

Kaffepaus

SKogspromenad

Pauser i frihet under veckan:

Bryggpaus

Kaffepaus

Bryggpaus

Kaffepaus

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras