Ett gemensamt fredagshopp

Jag glömde fredagshoppet i Påskhelgsbingon… Hur kunde jag glömma att ta med det? Eftersom jag inte får göra triceps dips på grund av min axel, så byter jag ut den rutan mot fredagshoppet. Marcus och jag fick till en fin löprunda tillsammans och naturligtvis ett gemensamt fredagshopp. Kul att få dela hoppet med någon. Efteråt blev det sedvanligt (när jag springer med Marcus!) kaffe. Gott och mycket trevligt. Dagens löpning kändes lite tung andningsmässigt (igen!!!), så det blev endast känslan ”Bra” på Suuntoklockan. Rundan och sällskapet får dock betyget ”Utmärkt”. En finfin start på långfredagen. //Vickan

Ett gemensamt fredagshopp

Vi ser ljuset i ”Coronatunneln” och springer mot det!

Tunnellöpning

Fredagslöpning

Suuntorun

Kaffe efter löpning

Eftersom jag inte får göra triceps dips på grund av axeln, så bytte jag bort det mot fredagshoppet på påskhelgsbingobrickan…

Påskhelgsbingo

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras