Handskurat altanen med EN arm

Det är tufft att försöka sig på hushålls- och trädgårdsarbete med bara vänster arm (när man dessutom är högerhänt). Mycket går verkligen inte att göra, men en del saker går att göra med mycket vilja och pannben. Idag har jag handskurat altanen med EN arm. Vi har 75 kvm altan + staket och en trappa. Mannen och jag hjälptes åt. Han kunde dock använda en rotborste på skaft. Jag fick istället handskura, eftersom jag inte kan hålla i ett skaft med bara en hand. Jag fick ta en del pauser för att vila armen. Passade även på att använda min massagekudde på överarmen, vilket var riktigt skönt.

Vi jobbade på mest hela dagen och inte tänkte jag på att ta på solskydd. Vänsterarmen var så galet trött, att jag inte ens kunde dra av mig sporttoppen själv… Det var skarpa linjer efter sporttoppen. Nu ska vi vila en dag, men på söndag är det dax för en omgång med tallsåpa på hela altanen. Längtar inte riktigt till det just nu och skulle önska en trollstav som gjorde allt klart av sig själv🧚‍♀️. Dream on Vickan. Kroppsarbete är egentligen bästa styrketräningen, men det skulle ha varit så skönt med två användbara armar. Idag fick vänsterarmen verkligen jobba. Får se hur den mår imorgon… //Vickan

Handskurat altanen med EN arm

Handskurat altanen med EN arm

Solränder

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras