Massage med värme hemma

Definitivt dagens höjdpunkt🌟! Massage med värme hemma i soffan är superskönt i mitt stela ryggslut och på hamstrings. Här vill jag sitta hela kvällen!! Jag testar massagekudden Future PRO i samarbete med @trendrehabofficial. Jag tänkte att den skulle vara bra, men är mer nöjd än jag kunde ana. Jag får nog gömma den för sönerna (som lyckats lägga beslag på alla mina nya produkter senaste tiden😉!)

Massagekudden är sladdlös och man kan välja mellan tre olika program och med valbar hastighet samt med eller utan infraröd värme. De upphöjda ”massagetummarna” gör att det faktiskt känns som en riktig massage. Otroligt skönt på de kroppsdelar som jag har hunnit testa på – ryggslutet, baksida lår och nacken. Jag valde att ha värmen på, för det var verkligen galet skönt för musklerna. Mycket enkel att använda och riktigt lyxigt att kunna bli ordentligt masserad hemma i tv-soffan.

Vill du också njuta av massage hemma? Använd koden ”happyway” för 20% rabatt på hela sortimentet hos Trendrehab.se. //Vickan

Massage med värme hemma

Massagekudde Future PRO

Massagekudde Future PRO

TrendRehab

TrendRehab

Massagekudde

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras