Terminens sista pass med Runacademy

13 onsdagspass och 2 extrapass – ikväll hade vi terminens sista pass med Runacademy Norrköping. Jag har varit med på alla pass förutom ett, då jag hade lite känningar i halsen. I vanliga fall hade jag varit med som ledare om jag mått som jag gjorde då, men i Coronatider måste man tänka lite annorlunda. Nu har jag gjort tre terminer som löpcoach för Runacademy. Det ger mig så mycket glädje och gemenskap! Att se hur deltagarna utvecklas både under ett träningspass och under terminens gång är helt fantastiskt! Idag fick vi härligt fin feedback från deltagarna och flera kom fram efteråt och tackade personligt för bra löpcoachat och peppat under terminen – det värmer otroligt mycket. Så varm i hjärta och själ och det är verkligen bästa belöningen att få denna feedback! Vi är dessutom ett kanonkul gäng med löpcoacher som gör detta tillsammans i Norrköping. TUSEN TACK för denna termin alla deltagare och löpcoachkollegor!! //Vickan

#RunacademyNkpg

Kvällssol

Terminens sista pass med Runacademy

Löpcoacher

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras