Invigning av löparväst

Idag blev det en söndagsmil med mannen efter frukost. Det blev även invigning av löparväst Adv Skin 5 set från Salomon. Jag har ju alltid ett flipbelt med mig, men nu när det är så varmt ute vill jag ha möjligheten att ta med lite mer vätska. Jag har en löparryggsäck, men kände att jag ville ha något som sitter tightare och som har bra med förvarning men ändå inte för mycket plats. Vi startade att springa redan kl. 09.00. Ojoj, så hett det var redan då. Efter  2 km rann svetten ordentligt. Tur att jag hade vatten med mig idag, för det behövdes trots att vi bara sprang en mil. Rundan är otroligt kuperad och de första 5 km är på skogsstigar. Då är det ingen sträcka som är på plant underlag… Sedan följer nästan 3 km på grusväg utmed Ågelsjön, för att avsluta runda in i skogen igen och till slut 1 km (!!!) uppför. När man är högst upp på toppen och därmed nästan hemma, då är känslan yeah yeah wow wow! //Vickan

Löpning vid Ågelsjön

Alltså vyn att springa vid Ågelsjön…

Skogsstig

Sziols

Löpning

Invigning av löparväst

Ormbunkar

Känslan på toppen när jag har sprungit en hel km bara uppför. Hade faktiskt tänkt gå en bit, men just då kom en tjej jag känner till och sa att vi kunde springa tillsammans. Japp, såklart att jag inte kan gå då…😜. Häftig känsla på toppen när man sprungit en mil och avslutar tokuppför.

KÄnslan på toppen

Söndagsmil

Suuntorun

På dagens invigningsrunda hade jag en soft vattenflaska, mobilen, kamerastativ och hemnyckeln. Inget som skramlade eller skumpade. Västen satt skönt tight, utan att sitta åt. Det blev dock lite varmare än vanligt. En klok investering känns det som.

Salomon löparväst Adv skin 5 set

 

42 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras