Veckans löppass: 75-60-45

Veckans löppass: 75-60-45 innebär intervaller i nedåtgående stege. Jag körde 30 sek aktiv vila efter. alla intervaller. Naturligtvis kan du använda intervallpasset även till en crosstrainer, en motionscykel, ett löpband, en vanlig cykel eller roddmaskin. Variera gärna farten, så att du springer lite snabbar ju kortare intervallerna blir. //Vickan

Så här såg mitt pass ut:

10 min uppvärmningsjogg

4 x 75 sek med 30 sek aktiv vila efter varje intervall

4 x 60 sek med 30 sek aktiv vila efter varje intervall

4 x 45 sek med 30 sek aktiv vila efter varje intervall

10 min nedvarvningsjogg

Sammanlagt blir det 12 min effektiva intervaller.

HÄR hittar du alla tidigare ”Veckans löppass”.

Veckans löppass: 75–60-45

Intervaller

Vickan

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras