Fredagshopp och fredagsmil såklart

Första fredagen på semestern. Hur firar man den? Dum fråga…😜 Med fredagshopp och fredagsmil såklart! Strax före kl. 08.00 var Marcus och jag redo för att springa milspåret vid Lillsjön. Det blev tredje typ milen för mig sedan i måndags. Igår sprang Lisa och jag 9,2 km och i måndags sprang Linda och jag 10 km. Däremellan har jag fått till ett 5 km pass också. Så idag har jag samlat på mig 35 km denna vecka. Det är jag riktigt nöjd med.

Idag hade vi en bra tempo på denna mycket kuperade och trailiga mil. Vi hade fotostopp för spånglöpning samt fredagshopp och så var det ju härlig afterrun coffee efteråt. Tack Marcus för dagens härliga skogsrunda. Solskenet var fantastiskt och tänk att vi inte mötte en enda motionär eller hundägare i skogen. En perfekt start på dagen, som nu ska ägnas åt att grundmåla… //Vickan

Spånglöpning

Man skulle kunna tro att jag är jagad av en galning…😁 Men det är ju världens snällaste Marcus🏃🏻‍♂️.

Fredagshopp och fredagsmil såklart

Fredagshopp och fredagsmil såklart

afterrun coffee

Lite trötta ben idag, så pannbenet fick jobba ganska hårt i backarna på slutet. Men sånt älskar jag!

Kuperad mil

Suunto 5

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras