Drack med utsikt

Igår bröt jag typ ihop. Idag är det nya tag. Jag tänker ta vara på det jag kan av sommaren. Det hjälper ju varken mig eller någon annan, att jag deppar ihop för att det inte blev som jag har tänkt mig. Jag ska hitta saker varje dag att må bra av. Idag blev det en mycket lugn promenad till Yxbacken – ett av mina absoluta favoritställen här i närheten. Jag tog med mig kaffe och drack med utsikt. Härligt och livskvalité för mig. Glad att jag ändå mår så bra, att jag kunde ta en mycket lugn promenad i skogen. Naturen är bäst!

Jag blir SÅ TACKSAM och GLAD av alla era Krya-hälsningar på Instagram och Facebook. De peppade upp mig rejält och jag blev rörd av er omtanke! //Vickan

Drack med utsikt

Yxbacken

Sommarblommmor

promenad

Familjebacken

Så smidigt med kaffetermosen i löparvästen.

Promenad

Naturen är bäst

Naturen är bäst

1 kommentar
  1. Vad skönt att du ändå orkar vara ute… Ta hand om dig! Och fint att du delar med dig även det som är skit….Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras