High on life i fjällen

Det känns som att jag har hur mycket energi som helst just nu. High on life i fjällen! Mannen gick tyvärr slut på energi på dagens fjällvandring, så han stannade kvar hemma. Jag drog på mig löparkläderna och sprang ut i solen. Det tog dock inte många minuter innan det började dugga, för att sedan övergå till spöregn. Vad kom det ifrån?? Himlen var ju typ blå och solen värmde… Idag tog jag nästan samma runda som igår, fast åt andra hållet. Jag hade tänkt springa och kolla in en lite sjö, men då regnade det som mest så jag valde att springa hemåt. Jag sprang förbi en snögubbe och var ju liksom tvungen att fota framför den. Väl hemma, 5 km senare var jag både dyngblöt och lycklig. Dagens antal aktiva km blev 23,4 km. Nöjd. Life in a happy way även denna dag! //Vickan

High on life i fjällen

Lindvallen runt

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras