Avslutar juli med 10 km

Idag sprang mannen och jag tillsammans efter frukost. Det blev en mil även idag (min tredje milrunda på 4 dagar = happy!). Vi sprang 6:an i Hemlingby, upp till toppen på Hemlingbybacken och så var det ju dit och hem också. Ett fredagshopp blev det vid Hemlingbyportalen. Avslutar juli med 10 km i Gävle. Trots sjukdom, känns ändå juli som en bra månad så här i efterhand. Ser fram emot vad augusti ska erbjuda i träningsväg och i solväg. För jag känner mig lite fattig på solljus och värme…

Hemlingby

Hemlingby friluftsområde är verkligen något extra. Förutom att det finns en slalombacke och motionsspår, så finns det även en servering. Motionsspåren är välordnade och välskyltade. På 6:an (grönvit markering) var det skyltar varje halv och hel km. Riktigt bra service. Dessutom är 6:an med elljus. Jag har sällan varit med om så långt elljusspår, de brukar vara från 2-4 km. Utmed 6:an fanns det många små grillplatser med vindskydd och dessutom tillgång till ved. Det finns utegym, naturstig, skogslekpark och barnslinga. 2,5:an var extra bred grusväg och den var faktiskt nykrattad. Känslan när man är i Hemlingby är att det är fixat och genomtänkt på många olika sätt. Välskött och fräscht. Tacksam att det finns så här fina ställen att träna på gratis i Sverige. Tack Hemlingby och Gävle kommun för en härlig upplevelse! //Vickan

Fredagshoppet

Löpning i Hemlingby

Avslutar juli med 10 km

Hemlingbyspåret

Krattat elljusspår

Hemlingby frilufsområde

Här springer vi högst upp på Hemlingbybacken, med utsikt över hela Gävle.

Parlöpning

Utsikt från Hemlingbybacken

Hemlingbybacken

Avslutar juli med 10 km

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras