Startar augusti med strandlöpning

Lycklig! Äntligen kom vi till mitt älskade Varamon. På grund av sjukdom och tråkigt väder, kom vi först idag iväg till denna härliga strand och långgrunda vatten. Jag startar augusti med strandlöpning, barfota på en folktom strand. Life in a happy way helt enkelt!! Det blev 3 km barfotalöpning i vattenkanten. Så underbart. Lite grövre sand än vanligt, så jag blev lite öm under fötterna. Men sååå värt det. Vi kom till stranden redan 08.30 för att jag vill springa innan det kom folk. Helt fantastiskt att ha stranden för sig själv. Efteråt badade jag, så det blev alltså ett härligt spradande idag. Vi hade bestämt redan innan att vi skulle åka hem när det började bli för mycket folk. Vi ville inte vara en del i att trängas på en strand i Corona-tider (även om vi båda har haft Covid-19). Kl. 13.00 packade vi ihop våra saker och åkte hem. Alldeles lagom och vi var jättenöjda och lite solbrända båda två. Löpning, bad, kaffe, lunch, sol och sand. En perfekt första dag i augusti!! //Vickan

Strandlöpning

Stranden från ena sidan.

Varamon

Barfotalöpning

Stranden från andra sidan.

Varamon

Life in a happy way helt enkelt!

Life in a happy way

Skugga

Jag spradade. Lite småkallt i vattnet. Men riktigt skönt efter löpningen.

Spradade

Bad i varamon

Alltså denna sandbotten. Magiskt fin.

Sandbotten i Varamon

Afterrun med Froosh. Så gott!

Afterrun Froosh och WilmaLouise

Startar augusti med strandlöpning

 

2 kommentarer
  1. Vilket ställe. Har fortfarande inte varit där. Måste verkligen få till en lite tripp till Motala.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras