Det längsta jag någonsin sprungit – 23 km

Idag skulle jag ha börjat jobba egentligen, men eftersom jag var sjuk i två veckor så valde jag att ta tre dagar semester denna vecka istället. Så det kändes extra lyxigt när mannen och jag gav oss iväg en måndag kl. 10 på en långrunda. Mannen och jag har ju lite olika önskemål med underlag när vi springer, så ibland kan det vara svårt att få ihop gemensam löpning. Dagens runda innehöll allt – asfalt, grusväg och skogsstig. Jag kanske lite mer nöjd än mannen, men båda gillade verkligen denna runda. Det blev det längsta jag någonsin sprungit – 23 km! Lyckligt stolt och glad att jag kunde springa så långt. Benen kändes oförskämt pigga på slutet. Jag som aldrig dricker på mina löppass, drack slut på allt vatten idag och fyllde dessutom på med energi under rundan. Vilken skillnad det är att springa mer än dubbelt så längt som man brukar. Rundan var helt ny för mig, jag har aldrig varit i området kring Ensjön tidigare. Bästa delen på rundan var när vi sprang på stigen precis vid vattnet. Kanonfint och vilka hus det låg här med bästa utsikten. Tack Per för tipset på rundan! Tack Maléne för tips om nötcreme som energi! //Vickan

Längsta löpning

Ensjön

Löpning

Energipåfyllnad efter 10 km. Jag är så nöjd med min löparväst. Nötcreme samt lite nötter och russin.

Löparväst Salomon

Utsikt när vi fyllde på med energi.

Ensjön

Maken

Sädesfält

Skog

Suunto 5

Det längsta jag någonsin sprungit - 23 km

Det längsta jag någonsin sprungit - 23 km

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras