Sudio Ett

I samarbete med Sudio har jag nu fått testa Sudio Ett. Ett par fina rosa coolingar till trådlösa hörlurar. De är perfekta till promenaden eller när du vill höra ljud bara för dig. Idag blev det en promenad på stranden med sommarprat från löparen Mustafa Mohamed. Häromdagen lyssnade jag i bilen, när mannen ville lyssna på annat.

Jag gillar skarpt att hörlurarna är vattentåliga, så att man slipper vara orolig om det börjar regna eller om man blir svettig. Ett annat stort plus är att de funkar ihop med mobilen och man enkelt kan svara om det ringer. Jag har ibland svårt att ha hörlurar instoppade i öronen, då de bara åker ut. Men dessa sitter bra och det följer med flera olika storlekar och två olika former på örontopparna.

Använd koden ”HappyWay15”, så får du 15% rabatt på hela Sudios sortiment till och med 30 september. Om du handlar nu i augusti så får du även en korthållare på köpet.

Jag kan även rekommendera Sudio Femtio, som vi använder varje dag här hemma. //Vickan

Trådlösa hörlurar

Sudio Ett

Samarbete med Sudio

Sudio ett

Sudio ett

Sudio Ett

Sudio Ett

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras