På fjärde dagen återuppstod löpningen

På fjärde dagen återuppstod löpningen… I söndags morse halkade jag illa på en fuktig mossfläck och landande på min högra sida. Min redan skadade axel fick sig en rejäl knyck och jag fick en blödning i handen och på högra skinkan. Värken gick igår upp i nacken och huvudet samt strålade ut i armen. Jag fick till och med gå hem från jobbet (som jag aldrig gör!!), för att jag mådde illa av värken. Tre timmars sömn och några värktabletter senare mådde jag betydligt bättre. I natt sov jag bra och vaknade mer eller mindre värkfri – förutom axeln, men den har ju värkt sedan januari-19. Så när arbetsdagen flöt på bra idag utan värk, så kände jag att jag kunde testa att springa. Det kändes hur bra som helst. Dock var andningen inte alls med mig idag (och det på grund av sviter efter Covid-19).

Det var  U N D E R B A R T  att få komma ut i skogen i kvällssol. Att dessutom slippa känna värk är ju också en frihet. Lite värk är jag ju numera tyvärr van att ha, men annan värk vill jag ju extra mycket slippa då. Fyra dagar kanske inte är mycket för en del utan träning, men för mig är fyra dagar alldeles för länge. Jag behöver träningen för att må bra. //Vickan

Skogslöpning

På fjärde dagen återuppstod löpningen

kvällslöpning

familjebacken

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras