Spruta nr 2

Egentligen vill jag inte ”tjata” om min axel, men den påverkar min vardag, min träning och min sömn otroligt mycket. Jag tror att flera av er läsare just nu har eller har varit med om skador som håller i sig längre än man önskar. Det påverkar ju tyvärr allt man gör om det är en skada i en kroppsdel som används dagligen. Min högerarm kan ju inte göra allt jag vill och jag är dessutom högerhänt. Ondast gör snabba rörelser, typ om man tappar något eller snubblar till och man reflexmässigt far ut med armarna för att fånga något eller hitta balansen. Då skriker jag nästan rakt ut av smärta. Ta på och ta av en sport-bh är också bränna-tårar-varning på. Idag var det dax för spruta nr 2 i axeln. Spruta innebär kortisonspruta.

Första sprutan tog jag i axeln i juni. Det enda som den hjälpte var att vilovärken försvann. I och för sig var det ju underbart att inte ha konstant ont, men jag hade ju hoppats på att kunna vara som vanligt och börja träna armar igen. Istället fick jag rehabövningar och förhållningsregler på hur lite jag fick använda högerarmen under sommaren. En minst sagt begränsad sommar helt enkelt. Så håll tummarna för mig att denna spruta ger önskat resultat✊! Detta är ju alltså anledningen till att cirkelpassen här på bloggen just nu inte innehåller arm- och axelövningar. Jag kan ju inte ens visa dessa övningar.

Varför tar det alltid så kort tid att få en skada och sååå lååång tid att bli av med den??//Vickan

Spruta nr 2

Kortisonspruta i axeln

2 kommentarer
  1. Ja, din sista fråga är verkligen inte rättvis… Det borde ju ta lika lång tid att bli av med den som när man fick den.
    Jag håller tummarna hårt för dig, Kram!!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras