Invigde nya Soft step

Nu har vi utökat vårt gym här hemma med nytt material. En Soft Step Challenge Balance från Abilica har flyttat hem till oss. Jag har länge önskat mig en bosuboll och sonen som rehabar har även han hintat flera gånger om att en bosuboll skulle hjälpa honom framåt. Så nu är vi iallafall två lyckliga i familjen, som har ett nytt redskap att förgylla vår träning med. Jag invigde nya Soft step med ett litet pass för benen idag.

Soft Step Challenge Balance

Jag körde övningarna nedan på Soft Step och använde båda sidorna.

Mitt pass bestod av dessa 6 övningar:

Alla övningar körde jag 10 reps x 3 set.

Benböj på runda sidan
Tåhäv
Utfall bakåt 10 reps per ben
Utfall framåt 10 reps per ben
Benböj med platta sidan upp
Vickningar 10 åt varje håll är 1 set

Bilderna kommer i ordning som jag körde övningarna:

Benböj på runda sidan

Ovan benböj och nedan tåhäv.

Tåhäv

Utfall bakåt

Ovan utfall bakåt och nedan utfall framåt.

Utfall framåt

Benböj med platta sidan upp

Ovan benböj och nedan vickningar.

Vickningar

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras