Jippi det är onsdag!

Mitt i veckan och termometern sjunker för varje dag som går känns det som. Ikväll var det kallt. Saknade verkligen vantar. Känslan är tack å lov ”Jippi det är onsdag”! Det är härligt att alltid se fram emot onsdagskvällen och Runacademyträningarna. Att få löpcoacha är så otroligt kul! Det känns lyxigt att få vara med på deltagarnas löparresor, att se dem utvecklas, hitta flowet, kämpa, göra sitt yttersta, se glittret i ögonen när man får till tekniken, skratta tillsammans, höra tuff andning och se svett som rinner, att alla jobbar på sin nivå utifrån sina förutsättningar samt att få dela med sig av tips för att förbättra och utveckla löptekniken…

Ikväll innehöll passet tre olika block med intervaller och styrka. Det var många som sa att de nog inte skulle orka hela tiden, men ingen – ingen – ställde sig still och vara vilade mitt i. Alla kämpade på och det var så imponerande att se alla kämpa. För ikväll var det tuffa intervaller blandat med muskelsugande styrka. Heja er alla! Ni är GRYMMA! //Vickan

Jippi det är onsdag

Salomonrunning

Deltagarna sprang fort idag, därav de suddiga bilderna…

Runacademy

intervaller

RunacademyNkpg

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras