Årets första reflexbana

Ikväll var vi 10 löpare som sprang reflexbana tillsammans i Borgsmo. Vi hade turen att få med oss Maléne, som visade oss runt på denna nya (för oss) reflexbana. Pannlamporna på, klädda från topp till tå i det lite kyligare vädret och taggade till tänderna. Fyra av löparna ikväll sprang reflexbanelöpning för första gången någonsin. Extra kul att de ville följa med. Det blev årets första reflexbana för mig. Jag har faktiskt inte sprungit reflexbana sedan vi mötte en armé av vildsvin sist vi sprang.

Jag har nu sprungit reflexbana på tre olika ställen och måste säga att den vi sprang ikväll var den finaste. Varierat underlag, välmarkerat hela vägen, jättefin skog, kuperat och alldeles härligt. Vi fick ihop 9,25 km med endast pannlampor som lyse. Det var häftigt att se pärlbandet av pannlampor när vi var så många som sprang på ett led.

Efteråt bjöd Marcus på skumtomtar. Testade årets nyhet Blåbär, som var riktigt goda! En toppenkväll med härligt sällskap, löpning och en riktig cool upplevelse att få springa reflexbana tillsammans. //Vickan

Årets första reflexbana

Pannlampelöpning

Vickan med pannlampa

Lilla My

Vid vattentornet i Kättsätter. Hela gänget samlat.

We Run Peking

Pannlampor

Suuntorun

Reflexbanan i Borgsmo

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras