Myspass med Runacademy

Idag hade vi myspass med Runacademy. Myspass innebär distanspass i skogen för oss i Norrköping. Idag sprang vi i skogarna kring Sörsjön för första gången. Deltagarna fick välja mellan fyra olika sträckor: 5 km, 10 km, 15 km och 20 km. Jag och Karin fick äran att springa 15 km. Det var otroligt blött, geggigt, regnigt, höstigt och alldeles underbart. Skogen är verkligen mitt bästa och höstluften är så troligt fräsch. Deltagarna var otroligt nöjda med dagens pass och efteråt blev det naturligtvis kaffe, banan och lite choklad i papper. Tack alla inblandade för en riktigt skön söndagslöpning i skogen.

Denna löparrunda avslutar veckan, men startar november på bästa sätt. Det blev en aktiv löparvecka, men drygt 50 km i på må-bra-kontot! Love it! //Vickan

Myspass med Runacademy

Skomakaren

skogslöpning

Myspass med Runacademy

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras