Veckans löppass: Testa att springa reflexbana

Ikväll har jag testat en nygjord reflexbana i Lillsjöskogarna. Tänk vad fantastiskt det är att det finns folk som engagerar sig och fixar reflexbanor som vi andra kan få använda och njuta av. Jag är oerhört tacksam för det! Veckans löppass: testa att springa reflexbana är alltså veckans tips på löpträning. Det är verkligen något unikt, spännande, lite läskigt och helt fantastiskt. Jag är galet mörkrädd, så det är verkligen en utmaning för mig. Men att se stjärnorna, ”se” mörkret och uppleva stigar på ett helt nytt sätt än i dagsljus är något alldeles extra. Häftigt! Coolt! Utmanande!

På kvällens runda var vi ett litet gäng som sprang tillsammans. Sist jag sprang en reflexbana i dessa skogar mötte vi en hel armé med vildsvin, så jag har varit lite skraj för att testa att springa här igen. Idag var det helt djurfritt. //Vickan

 

Reflexbana

Veckans löppass: Testa att springa reflexbana

Lunnsjön

Mörkerlöpning

Suunto 5

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras