Födelsedagslöpning

Jag vaknade av att mannen och minsta sonen kom in med bricka på sängen och sjöng. Jag fullkomligt älskar denna falska😍, men ack så kärleksfulla Ja må hon leva. Det var första gången på 19 år som stora sonen inte var med, vilket kändes lite konstigt. Han åker hemifrån redan kl. 05.30 till sitt jobb och då var det lite för tidigt att komma in med bricka på sängen… Ljus, juice, bulle och paket är en bra start på dagen. Jag fick en kanonfin skaljacka i vinrött från Salomon och en snygg löparmössa från samma märke. Ett paket hade visst inte kommit med posten än, så då har jag ytterligare uppvaktning att se fram emot.

Födelsedagsbricka

Salomon jacka

När jag kom till jobbet, stod mina närmaste 4 kollegor och sjöng för mig. Blev alldeles rörd🥰! Vi drack morgonkaffe ihop och jag fick dessutom 2 fantastiskt fina och fin choklad. Vilken start på arbetsdagen!!

Födelsedag

Under dagen välde det in med födelsedagshälsningar och jag blir verkligen glad och lycklig för allt detta! TACK🥰!! Jag fick dock hjärtat i halsgropen när jag såg att det var Regionens som ringde. Trodde att operationen skulle bli inställd, men de ville bara skjuta fram operationen en timme. Puh! Skönt att det bara var så!

Efter jobbet drog jag snabbt på mig löparkläderna och sprang en liten runda. Det har blivit tradition sedan några år tillbaka att få till födelsedagslöpning. Helst hade jag ju önskat sällskap av mina söner, men så blev det inte idag. Vi har även som tradition att gå ut och äta på min födelsedag, men med tanke på läget i Sverige (och världen!) just nu, så köpte vi hem mat från vår restaurang istället. Det blev en riktigt fin 49-årig födelsedag. //Vickan

#fortfarandeenfyraförst 😉

Födelsedagslöpning

Födelsedag
Det hann börja skymma ganska mycket innan jag kom hem från löpningen.

Mörkerlöpning

Suunto 5

Middag med familjen🥰!

Familjemiddag

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras