Ett drömmål innan operationen

Idag uppnådde jag ett drömmål innan operationen – 1300 km löpning detta år. Årsmålet på 100 mil sprang jag ju i mål med redan 18/9. Då blev nya målet att få till 25 km i snitt per vecka fram till en operation. Det blev visst 37,5 km i snitt per vecka sedan 1000 gränsen spräcktes. Jättenöjd!! Jag har aldrig i hela mitt liv sprungit så här mycket och det känns fantastiskt bra! Tänk om jag hade kunnat springa hela året ut – undra hur många mer mil jag hade lyckats få ihop då?!? Idag firade jag med 6,7 km löpning på små smala skogsstigar – underbart😍! Vilket fredagsfys! Naturligtvis innehöll rundan även ett fredagshopp. //Vickan

Trailrunning

Salomonrunning

Vickan

Yxbacken

Suunto 5

Ett drömmål innan operationen

Fredagshoppet

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras