Mellandagsmys

Mellan mina promenader och rehabträning är det ganska mycket stillasittande just nu. Jag försöker att sysselsätta mig med olika saker. Idag öppnade jag årets julpussel. Ett 1000 bitars med typ hälften av bitarna i nästan samma nyans och mönster. Jag kommer att vara sysselsatt ett tag…😃

Alla julfilmer som jag har tittat på i november och december har inspirerat mig. I julhelgen har jag testat varm choklad med minimarshmallows och polkakäpp (som är med i typ alla julfilmer!). En kaloribomb utan dess like och verkligen en succé. Definitivt en ny jultradition för mig! Varm choklad, levande ljus, julgran, en gosig filt runt axlarna, raggsockor och pussel – det kallar jag mellandagsmys! //Vickan

Mellandagssmys

Pussel

Varm choklad med polkakäpp

Varm choklad

Julpussel

Hot chocolate

25 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras