Uppnått mitt veckomål

Nu har jag fått springa i knappt två veckor. Jag började på 3 km och sedan har jag försökt att öka med max en kilometer i taget, men ändå klokt och i ett lagom tempo. Att springa klokt är inte alltid så roligt. Idag hade jag definitivt velat springa mer, men klokheten tog över viljan. Mitt mål med 2021 är att springa 25 km per vecka i snitt. Jag har uppnått mitt veckomål redan andra veckan jag springer. Det är jag riktigt nöjd med. Idag sprang jag på cykelbanorna för att få sällskap av mannen. Jag valde att ha broddarna på mig, vilket kändes som ett mycket bra val. Det var faktiskt halare underlag på cykelvägarna än i skogen. Inga halkiga steg som tur är. //Vickan

Vinterlöpning

Söndagslöpning

Springa tillsammans

 

Uppnått mitt veckomål

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras