Inspirationsdag för ledarna

Idag har vi haft en inspirationsdag för ledarna i Runacademy. Eftersom världsläget är som det är, så skedde den digitalt. Sist jag var på en inspirationshelg för ledarna med Runacademy hade vi det mycket trevligt tillsammans. Vi började dagen med ett ljudfilspass. Ann Sofie och jag valde att köra en mil inne i Norrköping och körde ljudfilspasset på löpbandet senare istället. Det var en kall, vacker och mycket trevlig gemensam löprunda runt promenaderna i Norrköping och genom vackra Industrilandskapet. Efteråt såg vi att det visst blev ett dinosauriehuvud av vår runda. Hem för att duscha och äta lunch, innan det var dax för Petra och Johanna att informera om nyheter, statistik och lite annat inom Runacademy. Sedan blev det en föreläsning via zoom med professor Michail Tonkonogi. Dagens avslutades med ett live styrkepass. Här fick jag tyvärr avstå, men jag körde mitt rehabpass istället. Vi fick även en liten goodiebag. //Vickan

Vinterlöpning

Industrilandskapet i Norrköping

Industrilandskapet

Motala ström

Vattenfall

Inspirationsdag för ledarna

Löprunda 10 km

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras