Alla hjärtans dag och hjärtlöpning

14 februari och Alla hjärtans dag. När jag kom ner till frukostbordet imorse stod en bukett röda rosor på bordet. Blommor blir jag alltid glad av! På förmiddagen sprang vi en gemensam löprunda som jag hade kollat upp innan. Det var första gången vi sprang just denna runda och den bildade två hjärtan. Vad gör man inte när man kan springa ihop på just Alla hjärtans dag och hjärtlöpning är möjligt💕!

Dagens runda hade även två syften till, att delta i LoveRun som Sverige Springer anordnar och att bidra till Ung Cancer, #JagSpringerFörUngCancer. //Vickan

Parlöpning

Dubbla hjärtan på Alla Hjärtans Dag.

Alla hjärtansfröjd och hjärtlöpning

Det blev en mycket kuperad runda för att få till två hjärtan.

Banprofil

Rosor

Love Run, ett virtuellt lopp som anordnades av Sverige Springer.

LoveRun Sverige Springer

Och så denna fina utmaning med ett gott syfte – att samla in pengar till Ung Cancer. Jag dubblade mina km eftersom jag sprang uppför två backar…😉 5 km, blev alltså som 10 km – vilket blir 100 kr.

Jag springer för ung cancer

Ung Cancer

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras