Tålamod och pannben

De flesta löprundor jag springer njuter jag till 100%. Men så kommer det några emellanåt där kroppen inte synkar med hur huvudet känns. Där andningen inte vill som jag vill. En sådan dag var det idag. Jag kände mig pigg och glad när jag började springa. Men ganska snart kände jag att det var jobbigt med andningen. Nu har jag haft det så här till och från en tid, så jag blev inte avskräckt. Snarare så hoppar pannbenet in och jag tar det som en utmaning istället. Idag blev det dock både tålamod och pannben som fick prövas. Jag fick stanna till alldeles för ofta för att andas lite extra. Det blev som intervaller helt enkelt – i en mil… Tack å lov har jag lärt mig att njuta även av dessa tuffa rundor. Värmen, solen, naturen, underlaget, dofterna är ju fantastiskt just nu. Jag till och med löpningen vissa delar av rundan. Efteråt känns det tack å lov alltid skönt! Ett fredagshopp vid Herrsjön och 10 km löpning in på mitt km-konto. Hoppas att ni får en fantastisk helg! //Vickan

Löpning

Fredagshoppet

Här var ”sjön” i lördags när vi sprang. Nu var det inte ens en droppen där. Så fort vattnet försvann.

Skogen

Första långrundan i nya skorna. Love them!

Asicsrunning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras