Äntligen är en sak i mål

Vi är på landet idag för att fira min mamma som fyller 75 år (vi firar dessutom 22-åring bröllopsdag). Båda sprutorna är avklarade för mina föräldrar och vi var utomhus hela dagen. Vi höll avstånd, men det var ändå så mysigt att ses. Min ena syster hade med sig sin SUP och det har varit något som jag har längtat efter att göra. Äntligen är en sak i mål, som jag har haft som målbild under hela min axelrehab – att SUP:a! Jag har stor respekt för vatten och därför tror jag att jag tycker att det är extra häftigt att få glida fram på vattenytan. En sådan frihet på något sätt. Det här vill jag göra oftare! //Vickan

SUP

SUP

Äntligen är en sak i mål

Äntligen är en sak i mål

Vickan

Stans up paddle

SUP

 

21 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras