Ristafallet och ledkryss

Efter lunch tog jag på mig ”människokläder” och vi åkte till Ristafallet, i närheten av Hålland. Ronja Rövardotter spelades delvis in här. Ett fint vattenfall och fina klippor längs fallet. Det är inte alls långt från parkeringen, bara några hundra meter. Det var inte samma dån som vid Tännforsen, men nästan lika fint och mäktigt.

Vi kände oss inte riktigt redo att åka hem till vårt boende, så vi åkte till Åre by. Parkerade nere vid stationen och gick upp till Åre Torg. Vi gick runt torget och kollade in i några butiker. Jag älskar ledkryss!! Så jag köpte en superfin bricka i Årebutiken. Hos Åre Hemslöjd köpte jag en mugg, en pepparkaksform och två hängen till julgranen. Vi tog en avkopplande fika hos Åre kafferosteri. Härligt att sitta och se folklivet på torget. Just nu är det Åre Bike week, så galet mycket cyklar överallt. //Vickan

Ristafallet

Ristafallet

Ristafallet

Häftigt att komma så vi nära fallet.

Ristafallet

Vattenfall

Ristafallet

Regnbåge

Åre by

Fika på Kafferosteriet☕️.

Kafferosteriet

Här är mina fina Ledkryssprodukter!

Ledkryss

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras