Vackraste löpturen

När vi hade vandrat klart, bytte jag skor och lämnade av ryggsäcken, för att sedan springa hem till stugan. Jag startade vid Fageråsen, sprang över vackra myren ner till Grønskaret. Här hade jag Skurufjellet bakom mig och Trysilfjellet och Stensæterkanken framför mig. Mäktigt! Kände mig helt upprymd. Från Grønskaret till Skihytta är det bara grusväg i skogen. Inte jättekul väg, men ändå skog. Från Skihytta ner till Trysilfjellets Hytteområde där vi bor är det asfalt och grusväg. När jag kom i höjd med Hyttekartan där vi bor stod löparklockan bara på 8,7 km. Jag ville få ihop en mil och fortsatte att springa lite längre ner innan jag svängde in i området. När jag kom fram till stugan hann den precis övergå till 11 km. Då var jag ganska slut på energi, så en snickers och en Vitamin Well Reload i solen på altanen satt riktigt fint. Härligt att få till denna löpning idag. //Vickan

Fageråsen skylt

Fjällöpning

Skurufjellet bakom mig och Trysilfjellet och Stensæterkanken framför mig.

Fjällöpning

Trysilfjellet

Fjällöpning

Grønskaret

Skihytta

Dagens runda

Vitamin Well

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras