Utmed Göta Kanal till Mem

Förr brukade jag ganska ofta springa utmed Göta Kanal efter jobbet. Vet egentligen inte varför det inte blivit av på länge, men idag fick jag äntligen till en löptur utmed Göta Kanal till Mem. Det är ju samma väg dit och hem, men man ser ju faktiskt naturen annorlunda från olika håll. Jag hade motvind hela vägen till Mem och naturligtvis hade vinden mojnat på vägen tillbaka😉. Sist jag sprang denna tur blev det 11 km. Tyckte inte att jag sprang något annorlunda idag, men jag startade nog lite längre bort. Det blev 13 km. Jag är ju van att alltid springa kuperat, så det blev en väldigt annorlunda känsla av att springa helt på plant underlag idag. //Vickan

Slusslöpning

Löpning på slussen i Mem och fredagshopp vid fyren vid Mem.

Fredagshoppet

Fyren vid Mem

Löpning

Livboj vid Mem

Göta Kanal

Rakt och platt utmed Göta Kanal.

Kanalbanken

Slussen vid Tegelbruket. Här sprang jag över på andra sidan, då det finns en stig även där. Stora delar utmed kanalen finns det bara stig på en sida.

tegelbruket

Livboj Söderköping

Slussen i Söderköping.

Söderköping

Söderköping - Mem

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras