6 sjöar med min syster

Min ena syster är i Norrköping denna vecka, då deras son spelar fotbollscup. Eftersom jag jobbar har vi tyvärr inte hunnit setts så mycket. Idag hade vi bestämt att springa tillsammans på lunchen för att hinna ses lite. Hennes man Johan följde med också. Så himla kul att få visa mina favoritstigar. Jag kombinerade två av mina favoritrundor, så vi sprang förbi 6 sjöar: Lunnsjön, Igelsjön, Tolen, Herrsjön, Ågelsjön och Lillsjön. Det här blev definitivt en ny favoritrunda. Har inte sprungit denna variant tidigare. 12 km in på måbrakontot och härlig tid tillsammans med min syster och svåger. De var förvånade av all vitmossa som vi har på stenar och i skogen. I Göteborgstrakten där de bor är det mest bara grön mössa. Kul att naturen är lite olika. //Vickan

Systerlöpning

Lunnsjön

Springa tillsammans

Tolen

Systerlöpning

Ågelsjön

Hults Bruk

Lillsjön

Garmin Forerunner 745

Dagens runda

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras