2 december – Julkalender 2021. Veckans löppass

2 december – Julkalender 2021. Dagens aktivitet är 2 x 10 min tröskelintervaller. Jag kör tröskelintervaller utomhus med löpning. Vill du hellre köra inomhus på en motionscykel, en crosstrainer, på löpbandet eller i en roddmaskin, så gör du det. Det ska passa dig, dina förutsättningar och din tid.

Vilken fart ska man då hålla när man springer tröskelintervaller? Det ska gå lite långsammare, än om du skulle springa en mil i tävlingstempo. Om du inte springer en mil eller inte tävlar, så kan du istället tänka att om någon frågar dig en fråga så ska du endast kunna svara med ett ord. Svarar du med en hel lång mening, så springer du för sakta… //Vickan

Så här såg passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

2 x 10 min tröskelintervall (gåvila på 60 sek mellan intervallerna).

10 min nedvarvningsjogg

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2021.

Veckans löppass

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras