10 december – Julkalender 2021

10 december – Julkalender 2021. Dagens aktivitet är att du ska få ihop minst 10.000 steg under dagen. Om du får svårt att få till en promenad eller löptur utomhus, kan du gå på stället hemma, gå på ett löpband på gymmet eller på en crosstrainer. Se till att få en riktigt aktiv dag helt enkelt. Ett aktivt liv är life in a happy way.

Jag fick till en löprunda mitt på dagen och passerade 10.000 steg för idag i slutet av min löprunda. Det var en tuff löprunda, då jag fick pulsa i kramsnö. Tur att jag hade broddarna på löparskorna, för det var riktigt slirigt i skogen. Ett fredagshopp blev det såklart också. //Vickan

10000 steg

Vinterlöpning

Fredagshoppet

winterrunning

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2021.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras