23 december – Julkalender 2021 – Veckans löppass

23 december – Julkalender 2021. Dagens aktiviteter är 23 min löpning med backar och är även tips på veckans löppass. 23 min löpning med backar, innebär att du springer alla backar två gånger. Välj en runda som är lite kuperad. Om du inte har tillgång till backar, kanske du har en trappa som du kan springa uppför istället. Farten på passet är tänkt att vara lite högre än uppvärmningsjoggen och när du kommer till backarna tar du i lite extra och ökar farten. Jogga lugnt nedför backen igen, för att snabba på tempot uppför andra gången. //Vickan

Så här ser passet ut:

10 min uppvärmningsjogg (jag valde skogsstigar eftersom det är det bästa jag vet att springa på!)

23 min på vårt elljusspår (som består av många backar!). Spring alla backar 2 gånger. Jag valde att springa andra varvet på spåret åt ”fel håll”, för att få nya uppförsbackar.

10 min nedvarvningsjogg (även dessa på skogsstigar)

Vill du ha många fler tips på olika löppass – klicka HÄR.

23 december - julkalender2021

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2021.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras