Krusbärspaj

Nu har krusbären blivit sådär galet goda! Jag plockade en stor skål med de sista från min buske i trädgården & det räckte både till att bara äta, en frukost & denna paj! Mums! //Vickan

IMG_3037-e1502282840287 - Krusbärspaj

Krusbärspaj (1 portion)
2 msk havregryn
2 msk hasselnötsmjöl
2 msk riven kokos
1,5 msk agavesirap
krusbär

Dela krusbären. Bred ut dem i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål & fördela över krusbären. In i mitten av ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Snabbt, nyttigt, somrigt & galet gott!!

IMG_3032-e1502282873577 - Krusbärspaj

IMG_3033-e1502282903126 - Krusbärspaj

IMG_3034-e1502282725843 - Krusbärspaj

 IMG_3036-e1502282934261 - Krusbärspaj

IMG_3035-e1502282968790 - Krusbärspaj

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.