Jag vill vara fjortis…

Tänk att få vara barn igen… Och få gå på Stadium Sports Camp! Jag vill också göra det! Kanske skulle det anordnas ett vuxenläger samtidigt??!? Tanken är faktiskt inte så dum när man tänker efter?? (som en träningsresa fast på hemmaplan)! Sönerna har varit på flera Sports Camp, både Day Camp & vanliga Stadium Sports Camp. Killarna har gått på fotbollsinriktning, men det finns faktiskt 23 olika sporter att välja mellan i Norrköping & 13 olika sporter i Halmstad. Efter varje läger kommer barnen hem supernöjda & jag blir lika imponerad varje gång över hela organisationen bakom Stadium Sports Camp. Logistiken, detaljerna, ledarna, andra anställda, invigningen, aktiviteterna, mängden barn, glada barn, fritidsaktivitetena (AT), avslutningen… Nästa år är det sista möjligheten att gå för min blivande 15-åring. Och han tvekade inte en sekund när jag frågade om han ville gå. Till sommaren hoppas även stora sonen att få möjlighet att jobba på Sports Camp för första gången. Så det blir Stadium Sports Camp för halva familjen även sommaren 2018. //Vickan

Några kvällar har fotbollen matcher. De olika grupperna spelar då mot varandra. Då kan även föräldrar komma & titta. Båda lagen som ska spela mot varandra, står i en gemensam ring innan matchen! Det är en av sakerna som gör detta läger så toppen. Friends genomsyrar allt de gör. Love it! Kanske skulle jag också söka jobb på Stadium Sports Camp… Min kombo av idrottslärare & kurator skulle kanske passa in där.

2 kommentarer
  1. Det låter helt fantastisk som du beskriver det! Min dotter har åldern inne för Day Camp. Det blir till att anmäla henne?! Och det där med vuxenläger vore ju riktigt kul.

  2. Jag håller med dig – vart är vuxenlägret???
    Måste visst kolla av med sönerna om de vill gå i år. De har inte vågat sova kvar, alltså har vi ej anmält tidigare. I år kanske är året….

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras