NTC träningskonvent 2018

Det kändes spännande & lite pirrigt att åka till Stadium Arena (i Norrköping) i morse. En heldag träning stod på schemat, med förhoppningar om mycket inspiration & nya härliga träningsminnen. Jag hade valt några pass utanför min comfortzone, så lite nervös var jag också. Men jag vill ju utvecklas & utmanas, så då kan jag ju inte bara välja pass som jag tror blir walk-in-the-park.

Jag blev upphämtad av Linda & även Anna åkte med oss. Några av dagens pass gjorde jag tillsammans med någon av dem. Jag hade även lyckan att träffa några av mina följare på Instagram/blogg. Riktigt kul att få se dem in real life!

Utöver alla träningspass som det står om nedan, så var jag på två föreläsningar. En med Cecilia Duberg om mentala förmågor. Bra, givande & innehållsrikt. Mycket att ta med sig i vardagen! Den andra föreläsningen var med Petter. Sååå rolig – skrattade högt flera gånger. Inspirerande. En kille som kan pratat supersnabbt – i 60 minuter & inte en stund var ointressant. Det handlade mycket om varumärket & entreprenören. Wow vilken kille!

Summa av dagen – KANON på alla sätt! Tack NTC för att ni arrangerade en fantastisk dag!! //Vickan

Mina valda pass för dagen ser ni nedan! Alla gav mycket på sitt sätt. Inspiration, mersmak, skratt, tuff träning, utmaningar, eftertanke & träningsglädje.

Tack Anna & Linda för härligt sällskap hela dagen!!

Dagens största utmaning – passet med @naprapatjonas. Jag har länge följt honom på instagram & var både förväntansfull & nervös inför detta pass. Det blev mycket balans & en del styrka. Utmanande, roligt, svårt, svettigt. Jag har en del att fortsätta träna på. Detta var verkligen utanför min comfortzone. Men, jag fixade det!!

Full koncentration…

3D-träning med Louise Dahl & Hans Hellberg. Riktigt jobbigt, men så kul. Så tufft att till & med tightsen gick sönder…

Sista passet för dagen var Body Combat. Första gången jag körde detta någonsin. Sååå kul! Sååå svettigt. Johanna Boge var en fantastisk ledare – så glad & peppande! Detta vill jag definitivt göra fler gånger!!!

En härlig goodiebag fick vi också med oss hem!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras