Matchande smoothie

Vaknade tidigt idag. Jag är helt lyrisk över vädret just nu. Det känns verkligen som att jag är på en utlandssemester. Tidig morgon med en kaffe i solen. Redan innan kl. 08.00 var det bikiniväder ute. Det här är min årstid!! Lördagar brukar betyda färska frallor på dörrhandtaget, men idag uteblev de tyvärr. Så frukosten blev inte som jag tänkt mig, men att dricka kaffe i solen under blå himmel, till fågelkvitter och doftande syrén var inte fy skam det heller. Det blev sedan en smoothie som uppladdning inför dagens cirkelpass här hemma (kommer på bloggen på måndag). Smoothie är bra gott. Dessutom matchande smoothie och blommor på altanen perfekt. Enkelt, läskande och samtidigt mättande. Idag testade jag en ny kombo, då vaniljyoghurt som jag brukar använda var slut i kylskåpet. Istället blev det päronyoghurt – och jag undrar om det inte till och med blev snäppet bättre!  //Vickan

Matchande smoothie

Smoothie

Banan
Frusna hallon
Päronyoghurt

Mixa i en blender eller med en stavmixer. Jag använder frusna hallon för att få en riktigt go och kall smoothie. Dessutom blir konsistensen lite ”fluffigare” med frusna bär.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras