Bröllopsdag ❤️ Burpees

Idag har vi både förlovningsdag och bröllopsdag. Vi förlovade oss på min examensbal på Örebro Slott 1997 och gifte oss samma datum två år senare i Söderköping. I år är det alltså 19 år sedan vi gifte oss. Tänk att jag bara är 27 år och varit gift så länge… . En ny tradition är tagen – vi kör gemensamma burpees på årsdagar. Idag blev det 19 gemensamma burpees. Bröllopsdag ❤️ Burpees. Hur firar ni bröllopsdag? //Vickan

Nya tallrikar för att fira vår dag – V för Vickan och ett M för mannen. Brudbuketten innehöll röda rosor, blåklint och liljekonvaljer. Tyvärr är liljekonvaljerna överblommade, men de andra två blommorna fick jag i en fin bukett. Röda rosor för kärleken, blåklint för att jag kommer från Östergötland och liljekonvaljer för att mannen kommer från Gästrikland.

Bröllop ❤️ burpees

Eftersom jag är så kort, fick jag hoppa högt för att clatcha mannens händer. Han behövde ju knappt lyfta från marken…

Bröllopsdag ❤️ Burpees

När vi hade varit tillsammans i 20 år fick jag detta armband – Always you – av mannen. Älskar det!

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras