I samarbete med More Müsli

Det känns kul och gott att få vara en del i Team More Müsli. Eftersom vi alla i min familj tränar mycket och behöver bra frukostar, smidiga mellanmål och enkla kvällsmål, så är More Müsli ett fantastisk bra, nyttigt och mättande alternativ. Tonårssönerna äter dessa ofta. Så grymt smidigt att bara hälla i More Milk i müslibehållaren och vips så har du allt färdigt. Jag brukar hälla en burk med More Müsli över frukostyoghurten. Så jag blev mycket glad när jag fick möjlighet att vara en i teamet i samarbete med More Müsli.

More Milk är 100% ekologisk mjölk med vaniljsmak. En portion är 250 ml och är paketerat i en tetraförpackning. Den behöver inte stå kallt, men är såklart även god kylskåpskall. Det är lång hållbarhet på More Milk.

More Müsli är ekologiskt och innehåller inga konserveringsmedel eller E-nummer. Det finns 10 olika smaker på More Müsli. Gott med variation, men mina två favoriter är Chocolate Rain och Raspberry in White.

Man ska inte leka med mat , men det är ändå lite kul att stapla More Müsli i pyramider. HÄR kan man köpa More Müsli eller hitta ett ställe i närheten av där du bor som säljer. //Vickan

I samarbete med More Müsli

Mellanmål

Team More Müsli

Hej hej, här är jag !

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras